3 păcănele inspirate din filme și seriale


Păcănelele sunt cele mai versatile jocuri inventate vreodată - ele pot fi „îmbrăcate” în straie de cele mai diverse tipuri, inspirate din orice, de la fructe și diamante la mașini, sportivi sau chiar pisici. Totuși, păcănelele inspirate din filme și seriale sunt poate cele mai populare în rândul jucătorilor de sloturi. 
Dezvoltatorii de păcănele aleg deseori filme și seriale populare ca temă pentru jocurile lor, oferind jucătorilor nu doar o altă ocazie de a se reîntâlni cu personajele lor preferate dar și să câștige, uneori, sume cu adevărat consistente. Iată câteva sloturi excelente care se încadrează în această categorie.
 
Păcănele NetEnt

Vikings

Vikings (Vikingii) a fost un serial aparte inspirat din saga lui Ragnar Lothbrok, unul dintre eroii istorici al Norvegiei din secolul al IX-lea care a condus incursiuni de succes împotriva insulelor britanice, imperiul roman, ajungând chiar pe țărmurile Americii de Nord cu mult înaintea exploratorilor spanioli. Serialul, difuzat de canalul de televiziune History Channel în toată lumea, a fost un succes răsunător, câștigând numeroase premii și fiind lăudat atât de critici, cât și de spectatori.
NetEnt a lansat jocul Vikings inspirat din serial în anul 2018. Jocul are o volatilitate ridicată și un RTP de 96,05%, oferind jucătorilor posibilitatea de a câștiga mai rar, dar sume mai mari. Jocul are o grafică excelentă, un lucru obișnuit pentru NetEnt, și o atmosferă aparte.
Vikings NetEnt
Jocul vine cu obișnuitele funcții - gen rotiri gratuite - dar și o funcție specială numită Hotspot care transformă toate simbolurile majore în unele identice cu simbolul care a declanșat funcție.
Cazinouri NetEnt

Joacă Vikings la

14-05-2024
Joacă Vikings la
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
3.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
4.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Basic Instinct (iSoftBet)

Basic Instinct (Instinct primar) este un thriller cu o tentă lascivă lansată în 1992, regizat de Paul Verhoeven (RoboCop, Total Recall), cu Michael Douglas și Sharon Stone în rolurile principale. Filmul a fost un succes răsunător, devenind pelicula cu cele mai mari încasări în anul lansării, dar și unul controversat, atragând criticile unora pentru atitudinea sa neortodoxă.
iSoftBet a lansat jocul de păcănele inspirat din film în anul 2015. Jocul vine cu funcții precum simboluri wild extinse, runde bonus și 243 linii de plată. Jocul are o volatilitate redusă spre medie și un RTP de 95,76%.
Basic Instinct pacanele
Basic Instinct nu e cel mai frumos joc inspirat din filme dar oferă câștiguri dese și consistente, nemaivorbind de jackpotul său progresiv.
Păcănele iSoftBet

Joacă Basic Instinct la

14-05-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite

The Dark Knight

Scris și regizat de Christopher Nolan, trilogia The Dark Knight a fost probabil cea mai de succes adaptare a benzilor desenate Batman din istoria cinematografiei. Filmul „The Dark Knight” este al doilea din serie, probabil cel mai lăudat - în mare parte datorită rolului excelent făcut de regretatul actor Heath Ledger, numit de mulți cel mai bun Joker de la Jack Nicholson încoace.
Filmul The Dark Knight a fost sursa de inspirație pentru unul dintre cele mai iubite păcănele cu jackpot din cazinouri, lansat de Playtech în 2018.
 
The Dark Knight pacanele bonus Playtech
Jocul vine cu simboluri și atmosfera inspirată din film și cu mai multe funcții speciale - câte unul pentru erou și personajul negativ. Ocazional, jocul alintează jucătorii cu clipuri din film. El vine, de asemenea, cu un jackpot generos care se poate câștiga printr-un minijoc declanșat aleator.
Păcănele Playtech

Joacă The Dark Knight la

14-05-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus